Pakhuis West, de ideale evenementenlocatie

Pakhuis West is de ideale evenementenlocatie in Amsterdam voor uw bedrijfsborrel,  presentatie, bedrijfsfeest, productlancering of activatie. Met in de basis een rauwe, industriële uitstraling welke vele mogelijkheden biedt voor tal van evenementen.

De locatie bevindt zich in een oude pindabranderij en biedt alle benodigdheden voor een geslaagd evenement. Met vijf zalen van verschillende afmetingen en een buitenruimte, is Pakhuis West uitermate geschikt voor een verscheidenheid aan evenementen.

Interesse? Vraag snel hier een offerte aan!

De evenementenlocatie heeft ruime bezoekersmogelijkheden van 100 tot 2500 personen en een 24-uurs vergunning. Tevens is er in de basis veel techniek aanwezig zoals licht, rigging inclusief infrastructuur, geluidsysteem en podia delen waardoor u bij Pakhuis West veel voordelen heeft voor de technische invulling van uw evenement.

Pakhuis West is zeer goed bereikbaar via station Amsterdam Sloterdijk, de metrohalte Isolatorweg op de hoek van de straat of buslijn 22 op 5 minuten lopen van de ingang. Tevens zitten we dicht bij de snelweg en beschikken we over een eigen beveiligd parkeerterrein met slagboom. Op straat parkeer je in het weekend en avond gratis en doordeweeks voor slechts 10 cent per uur. Dat is uniek te noemen binnen de ring van Amsterdam!